Kom werken bij Mook BV

MONTEUR KATHODISCHE BESCHERMING M/V

(32/40 uur)

Voor ons dynamische en ambitieuze bedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur die zich graag ontwikkelt in het specialistische vakgebied Kathodische Bescherming.

Wij voeren werkzaamheden uit op het gebied van de kathodische bescherming van de gasleiding. Deze techniek voorkomt corrosie van de gasleiding door middel van elektriciteit. Onze opdrachtgever hierin is een regionale netbeheerder.

Houd jij van een uitdaging, veel zelfstandigheid, werk je graag buiten en heb je gevoel voor techniek?

Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, vind je het fijn om je eigen planning te beheren en vind je de afwisseling tussen buiten werken en rapportages maken prettig? Dan is deze mobiele, zelfstandige buitendienst functie wellicht iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar iemand met een opleiding of ervaring in de elektrotechniek (bij voorkeur MBO werk- en denkniveau), bereidheid om de benodigde kennis te vergaren middels studie, hulp van collega’s en inzet, in het bezit van een geldig rijbewijs en een gezonde dosis hands-on mentaliteit!

Functie inhoud

Als KB monteur ben je verantwoordelijk voor het veilig, vakkundig en kostenbewust uitvoeren van metingen en onderhoud-/reparatiewerkzaamheden aan het KB netwerk van onze opdrachtgever in Noord-Holland en/of Zuid-Holland. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

–       Het meten, rapporteren en onderhouden van kathodische systemen

–       Het repareren van kathodische bescherming assets (een deel van de installaties bevindt zich in de grond, enig graafwerk is onderdeel van het werk)

Veiligheid, kwaliteit en vakkundigheid staat bij ons voorop!

Bij wie ga je werken?

Mook Machineverhuur BV is een dynamisch en ambitieus bedrijf werkzaam in het gas- en elektranet. Naast de kathodische bescherming helpen wij in het oplossen van storingen in zowel de eerste als tweedelijns storingen voor onze opdrachtgevers.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende en zelfstandige baan waarin je je verder kunt ontwikkelen tot een echte specialist in dit vakgebied. Je komt in een team met ervaren en enthousiaste collega’s te werken waarbij jouw input van belang is. Onze Bouw CAO staat garant voor een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Contactinformatie

Voor vragen en/of sollicitaties n.a.v. deze vacature kun je contact opnemen met Brenda Lof op telefoonnummer 06-15067399 of via een email naar brenda.lof@mookbv.nl.

KRAANMACHINIST

Functie-eisen:

– Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs BE
– Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring
– Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
– Je bent in het bezit van een VCA-certificaat
– Je bent oplossingsgericht, proactief en ondernemend
– Je bent eventueel bereid om in het weekend te werken
– Geen 7 tot 4 mentaliteit

Ons aanbod:
Uitstekende salariëring op basis van ervaring en werkniveau.
Een afwisselende en uitdagende functie binnen het bedrijf.
Een prettige werksfeer.

Meer informatie:
Mook Machineverhuur BV
Vlakdissel 7
1648 HJ de Goorn

0299-720257/06-22406847

Solliciteren t.a.v.: M. Mook
matijs.mook@mookbv.nl